Waar wij blij van worden is je verblijf perfect voor joú maken. Fietsen huren? Reserveer bij ons een E-bike of Puch fiets. Je partner verrassen met bubbels, bloemen en favoriete tijdschrift? We got you. Wellness pakket zodat je optimaal kunt genieten van je buitenruimte met douche? Gaan we doen! Zo wordt het helemaal jouw Hideaway op het prachtige eiland Texel.

Extra's

Wil je iemand anders verrassen met een adembenemende zonsondergang? Op de E-bike ben je nog net op tijd om de zon in de zee te zien smelten.

Fietsen huren

Vraag je fietsen aan tijdens je boeking. Of er nog vrij zijn laten we je per E-mail weten en dan is de aanvraag definitief.  Je kan er tijdens je verblijf altijd nog van afzien. Tijdens je verblijf is het ook mogelijk fietsen te huren. We hebben 2 e-bikes en 2 Puch’s staan. De Puch fietsen zijn te huur voor € 8 per dag. De sportieve Sparta e-bikes zijn te huur voor € 18 per dag. Hoef je niet eerst naar een fietsverhuur!

Geen zin om de deur uit te gaan? Say no more.

Maaltijden aan je deur

Een verblijf in één van onze twee luxe Hideaways is inclusief (vegan) ontbijt en onbeperkt koffie en thee. Voor lunch of diner zijn er genoeg leuke restaurantjes op Texel. Geen zin om uit eten te gaan? Snappen wij best! Verwarm eenvoudig je zelf gekochte pizza of soep in de combimagnetron in de Pantry. Of, pak wat crackertjes met hartige beleg uit de Honesty bar in de Pantry of bestel onze heerlijke huisgemaakte The Good Quiche of -soep (op aanvraag). We bezorgen het tot op je tafel in je Hideaway of buiten in de binnentuin van Silver Garden.

Cadeaubon

Je allerliefste vrienden of familie verrassen? Geef een cadeaubon! Een verblijf op Silver Garden voor twee overnachtingen door de week is voor € 300 mogelijk. Voor een weekend (vrijdag – maandag) € 404. Een cadeaubon bestellen kan vanaf € 50. Stuur eenvoudig een mail met je naam en bedrag dat je in gedachten hebt.

Kadobon aanvragen

Bestel een kadobon

Of het nou warm is of koud… Geniet van de buitenlucht!

Wellnesspakket

Elke Hideaway heeft een privéterras met buitendouche (met koud en warm water). Hoe lekker om daar in de winter op te warmen of in de zomer af te koelen! Met ons wellness pakket zit je helemaal goed. Deze bevat een dikke badjas, extra handdoek, watertje en de bodylotion van bloemen van Texel met de geur van o.a. wilde orchidee, duinroos, een vleugje cranberry. En de circulaire zeep (alles plantaardig) uit de Texelse zeepmakerij van De Bonte Belevenis. Voor je huid en je haar. Bestel het direct bij je boeking.

Meteen boeken

Verblijf in een unieke plek op Texel, midden in de natuur. Ontdek wat de rust met jou doet.

Boek nu